Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Te is unod? - ReklámTV

Réges régen, egy messzimesszi parabola antennán túl...

Van egy ötletem a nyájas olvasótáborhoz: (már ha van ilyen :) ) indítsunk el egy új TV csatornát ReklámTV néven. Hogy miért? Mert kezd elegem lenni abból, hogy 15 perc műsor között 10 perc reklámblokk van. Így lesz a 42 perces sorozat pikk-pakk 60-65 perces. 

Ha belegondulunk nagy pénztől esnének el a kereskedelmi és közszolgálati TV-k, de létrejöhetne egy olyan multi-cég (itt a címben említett televíziócsatornára gondolok), amin a nap 24 órájában mennének a hírdetések. Ez a csatorna -amelett hogy pénzt tesz el saját profitjára- X összeget adna az előbb elmített média-nagyhatalomoknak. 

Nem vagyok idealista, sem naiv, de azért ez egy jó mese volt!

0 Tovább

Hacktion, a CSI-Barátok közt kombó

Közszolgálat Közösen! Ezzel a szlogennel indult útjára Október 3-án a közszolgálati adók. Új műsorok, sorozat. Október-én pedig elstartolt a Haction.

 

A sorozat egy csapatról szól, akik megvédik Magyarországot (no meg a magyar érdekeket) a világ kibertámadásaitól. Ők az ideál, az ETIKUS HACKEREK! Már három részt játszottak le. 

Az alapvéleményem az egészről az, hogy nagyon jó kezdeméynezés, nagyon "felnőttnek" akarnak tűnni, de sajnos nem, nem megy. A vágások, és a vágás zenéi jók, de vontatott. A szereposztás tetszik, bár túl szépfiús. Hogy kik a szereplők arról nem fogok bszámolni, ugyanik aki tudni akarja, menjen fel a Port-ra!

Az első részben inkább csak bemutatkozott a birigád, a második részeben történt egy két akció, és a harmadikban pedig folytatták a másodiknak a cselekményét.

No, és hogy miért gondolom azt, amit a címben leírtam? Nos azért, mert egy viszonylag nem unalmas magyar (!!!) sorozatról beszélek, de az egy kicsit túlzás, hogy egymásra néznek, és máris az ágyban vannak. Mintha egy mexikói sorozat lenne. 

 

 Jó kezdeményezés, de még van hoa feljődni...

0 Tovább

Csapó

blogavatar

A filmblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek