Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2011 legjobb filmje volt

Sherlock Holmes: Game of shadows

Alig pár hete volt a premier a mozik még mindig teltházasak. Mi sajnos csak január 5-étől láthatjuk. 

Az első rész nekem nagyon tetszett volt benne akció, humor, mágia, félelem, vidámság. Nagyon jók a színészválasztások, Robert Downey Jr. hitelesen tudja Holmest megjeleníteni.

Az előző részben egy Blackwood nevű gróf után ment a hajsza. Holmes el is kapta még a film elején, fel is akasztották. Másnap a temetőben Blackwood sírját feltörve találják meg: a temetőőr szerint feltámadt. Itt jön a képbe Holmes esze, kitartása. Közben Watson nősül, de még ebben az ügyben segít Anglia legjobb mesterdetektívének.


Ebben a második részben, Holmes Moliarty professzort próbálja elkapni, aki saját állítása szerint a világ legjobb és legravaszabb bűnözője. Nem szeretném lelőni a jó részeket úgyhogy megnézhetitek a moziban január 5-től.

Trailer:



1 Tovább

2012 a mozi éve lesz!

Elmúlt a karácsony, jön a szilveszter. Új élet, gyerekeknek új füzet, felnőtteknek új fogadalmak, mozirajongóknak új filmek...

Mit várhatunk a 2012-es filmektől? Vegyük közelebbről szemügyre az első félévet! Rövid ismertető a sikeresnek igérkezőkről.


1.) Loosies

Egy fiatal New-yorki zsebtolvajról szól a történet, aki egyéjszakás kalandban összejön egy nővel, aki tudatja felé hogy terhes lett és a gyerek az övé. A srácnak választani kell hogy folytatja-e a gyors és szabad életstílusát vagy pedig felelősséget vállal a tetteiért. a

Rendező:  Michael Corrente

Premier: 2012 január 4 (Amerika)

Trailer: itt



2.) Red Tails

1944. Tombol a II. világháború, a tét az egész szabad világ. A Tuskegee kisérleti program fekete repülőgéppilótái egyszerre két fronton is háborút viselnek: az ellenség, és a katonaságon belül kiéleződött diszkrimináció ellen. A faji előítéletek már régóta keserítik a Martin Easy Julian (Nate Parker) életét, akinek csapata tehetségük ellenére szinte alig kerül gépközelbe. Pilótái másodosztályú gépekkel, kizárólag alacsony prioritású küldetéseket kapnak, ám egy nap elérkezik a lehetőség, amikor megmutathatják, mire képesek…

Rendező: Anthony Hemingway

Premier: 2012 január 20

Trailer: itt



3.)Chronicle

Dokumentarista stílusban készült, és bemutatja, amint 3 fiatal talál valamit az erdőben. Nem sokkal később folyamatosan erősödő szuperképességeik lesznek. Eleinte csak hülyülnek vele, de aztán egy egyikükben felmerül, hogy ezt lehet rosszra is használni.

Rendező: Josh Trank

Premier: 2012 Február 3

Trailer: itt



4.) Safe House

Tobin Frost csaknem egy évtizeden át sikeresen bujkált üldözői elől. A CIA egyik legjobb ügynöke, a volt hírszerzőtiszt katonai információkat adott el mindenkinek, akinek volt elég pénze. Titkokat árusított ki Észak-Koreának, terrorista sejteket segített, felmérhetetlen károkat okozott az Egyesült Államoknak. És most visszatért a rezervátumba, egy titokkal.

Rendező: Daniel Espinosa

Premier: 2012 február 10

Trailer: itt


5.) Dorothi of Oz

A Dorothy of Oz amolyan folytatásként funkcionálna, a történet szerint Óz nagy bajban van és csak Dorothy segíthet rajta. A lány és kutyája, Toto visszatér Óz birodalmába, ahol újra találkozik régi barátaival, az oroszlánnal, a madárijesztővel és a bádogemberrel. Együtt kell megállítaniuk Jestert, aki megszerezte a gonosz nyugati boszorkány varázspálcáját és annak segítségével az embereket bábokká változtatja és még az a veszély is fennáll, hogy elpusztítja a sárgaköves utat.  Dorothynak ráadásul egy olyan barlangon  kell keresztülmenni, amely tele van éhes sárkányokkal.

Rendező: Dan St. Pierre

Premier: 2012 áprilisa



6.) Men in Black III

A legendás mosolyú K ügynök 2012 május 25-én tér vissza a mozikba, természetesen Will Smith trsaságában, aki a trailer tanúsága szerint 120 százalékkal lazább, mint a második részben, ha ez egyáltalán lehetséges. A film időutazós sztori lesz, amiben az ifjú K-t az elmúlt négy évben újra felfedezett Josh Brolin alakítja majd (az időset meg továbbra is Tommy Lee Jones), és szerepel benne egy rakás emberjelmezes idegen lény és Emma Thompson is.

Rendező: Barry Sonnenfeld

Premier: 2012 május 25

Trailer: itt

Tényleg elég ígéretesnek tűnnek ezek a filmek, és ez még csak az eső félév! Ha még többet szeretnél megtudni a 2012-es filmekről, látogasd meg ezt az oldalt: katt

Kezdek komolyan gondolkozni egy mozibérleten! :)

0 Tovább

Csapó

blogavatar

A filmblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek